“PRESELI SU MI NJIHOVI EVRI” Beograđanin izdao stan Rusima pa se pokajao: Hteo da zaradi, a na kraju DEBELO PLATIO!

0
232

Tema o kojoj se poslednjih godinu dana neprestano piše i komentariše jeste rentiranje stanova u Srbiji, posebno u Beogradu, i njihove cijene, a ova tema posebno naljuti one građane koji nisu stambeno obezbjeđeni. Posebno se ova tema pokrenula nakon dolaska Rusa u velikom broju, od kako je počeo rat u Ukraniji prije skoro godinu dana.

Oni prosto za cijene ne pitaju, riješili su da otvore torbu i daju novca koliko god je to potrebno samo da ostanu u Beogradu, ali sada se postavlja pitanje, a šta se dešava nakon toga, a na isto odgovara, odnosno objašnjava jedan Beograđanin M.R, koji ima 35 godina. On je na samom početku rekao da je on prije nekih deset godina od njegove babe naslijedio stan, i da je on nakon njene smrti riješio svu papirologiju, odlučio je da renovira i sredi stan, za koji je morao da digne kredit.

Dalje on je rekao kako on ima svoj stan, te da je donijeta odluka kako će on taj stan koji je u naslijeđe dobio od bake da uznajmljuje. Dalje, on je rekao i ovo: “Budući da imam svoj stan koji je duplo veći, odlučio sam da ovaj na Karaburmi iznajmljujem. Kiriju sam naplaćivao 150 evra i tu su se smenjivali ljudi, najčešće nakon godinu dana. Potpisivali smo ugovor, ali nisam uzimao depozit. Kako je počeo rat u Ukrajini, dolaze Rusi ovde i tako su cene i počele da skaču, te sam i ja dolučio da povećam kiriju”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here