Poznata pjevačica Snežana Petković Đerdan napustila je ovaj svijet, a njen prijatelj je potvrdio tužne vijesti

Snežana je postala poznata javnosti kao članica vokalnog sastava Đerdan, bila je zlatno grlo Radio Beograda i Radio Novog Sada. -Utihnula je i Sneža Đerdan, zlatno grlo Radio Novog Sada i Radio Beograda, pedagog, lavica, duša od žene, dragulj Đerdana. Zahvalan sam ti jer si dolazila da gostuješ u mojim radio i tv emisijama sa terapija. Počivaj u miru, napisao je voditelj i njen prijatelj Goran Milošević.

Inače, Sneža je jednom prilikom otvoreno govorila i o drami kroz koju je prolazila, a tada se pojavila kao gošća u emisiji Granica na TV Hepi, te hrabro otkrila dio svog života koji je skrivala od javnosti. Naime, ona je tada priznala kako je trpila duže vrijeme zl ostavljanje od svog zeta.

-Plašim se za svoj i život moje kćerke i mojih unučadi. Zet i njegova porodica nas maltretiraju. On je dobar, ali evidentno je da je bolestan. Država nema rješenje za ovaj problem u društvu i pitanje je samo ko će da bude sljedeća žrtva – rekla je ona tada. Ona je uspjela prebroditi stid u razgovoru s voditeljijcom Jelenom Helc Vesković i prvi put javno progovorila kroz suze o torturi kroz koju je prolazila.

-Strah se povećava iz dana u dan, ne znam šta da vam kažem – priznala je ona kroz jecaje, a nije se znalo od tada jesu li se poboljšali odnosi u porodici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here