POZVAO SAM MASERKU, A ONA JE URADILA ONO ČEMU SE NISAM NADAO: Otad mi nedeljno izvlači pravo bogatstvo, ne znam kako da odolim!

0
343

Jednu jako zanimljivu priču, tačnije ispovijest vam donosimo danas, a riječ je o jednom muškarcu koji se vjerovali ili ne “navukao” na intimne odnose sa svojom maserkom, a onda je sve šokirao kada je priznao da on ima alter ego i da se presvlači u ženu. Mada smo navikli na razne priče i ispovijesti ljudi, koje nam dolaze iz svih dijelova svijeta, ipak je naša današnja tema jako specifična.

Ovaj muškarac je svoju priču započeo tako što je rekao sljedeće: “Moje navike u salonu za masažu koštaju me pravo malo bogatstvo… Trošim minimum 230 evra nedeljno i to više ne može da se nastavi. Ja sam oženjen muškarac od 49 godina, a moja žena ima 44. Volim je, ali nismo imali seks dve godine. Ja sam računovođa i moja žena nije radila otkako smo dobili naša dva sina, koji su sada obojica odrasli. Ali imam alter ego. Tada se obučem kao Stejsi i posetim salon za masažu u gradu. Moja žena misli da sam na sastancima golf kluba, ali sam to napustio pre 18 meseci i ne znam kako da joj sada sve priznam”, rekao je on pa je dodao:

“Otišao sam na veb-stranicu za upoznavanje i tamo video ženu koja reklamira masaže na mestu koje je na oko 20 minuta udaljenosti od moje kuće. Rekla mi je preko telefona da može da mi pruži masažu sa „srećnim završetkom“ ili više od toga. Objasnila je da ima dosta visokopozicioniranih i uspešnih ljudi koji uživaju u njenom društvu. Ali kada me je uverila da joj ne smeta ni ukoliko pojedinac ima neki fetiš, dobila je moju potpunu pažnju”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here