Najnovije Showbizz

Poznati pjevač u teškom stanju: Doktori se oglasili, ako Lazić OVO uradi, čeka ga najgore!

Vjerovatno svi mi znamo ko je Darko Lazić, koji je jedan od najpoznatijih pjevača na domaćoj estradnoj sceni, a on je svoju popularnost stekao tako što je bio takmičar mega popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Istina, on je tada bio jedan simpatični mnladić koji je svima bio svima favorit, te je na kraju odnio i pobjedu tog najpopularnijeg takmičenja u regionu.

On je tamo upoznao i svoju ženu, Anu Sević sa kojom ima dijete, a da ruže ne cvjetaju dokazuje i to da su se razišli, te je on sada u braku sa Marinom Gagić sa kojom također ima dijete.


Naime, on je cijeli svoj život bio punašan mladić i nekoliko puta je priznao kako je cijeli život imao problema sa viškom kilograma kojih se nikako nije mogao riješiti, čak ni uz pomoć raznih dijeta i vježbi.

Sve do onog trenutka kada je doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je jedva preživio, kada su mu doktori da zbog debljine i zbog povrede neće moći dugo živjeti.

Stoga je on odlučio da stvar uzme u svoje ruke.
On je nakon nesreće potpuno promjenio svoj način života, te je uspio da smrša cijelih 70 kilograma i to zahvaljujući operiaciji suženja želuca.
Međutim, doktor koji ga je operisao mu je rekao da ne smije pretjerivati sa mršanjem.
On je mišljenja kako bi Darko sada trebao malo da uspori i da krene da se hrani umjereno, jer dalji pad kilaže mu može dovesti još veće probleme, otkazivanja nekih organa te bi zbog toga mogao biti životno ugrožen.

Ono što je Drako naglasio jeste da će otići na još jednu operaciju, ali ne želuca nego skidanja viška kože i da je to posljednja operacija na koju će ići.

Koji je vaš komentar na ovo? Kako vam se sada čini? Da li mislite da treba stati?