POZNATA VODITELJICA TRUDNA, A OTAC DJETETA JE OVA ZVEZDA GRANDA: Objavili su lijepe vijesti.. Čestitke dolaze sa svih strana! (FOTO)

0
701

Definitivno najgledaniji muzički šou na našim prostorima su “Zvezde Granda”. Svi vole da gledaju nove pjevačke nade, ali isto tako mnoge zanimaju i prepirke i izjave žirija. Najveću pažnju uvijek privlači Jelena Kreluša, kako sa svojim stajlingom tako i sa svojim kontroverznim komentarima. Nedavno je bila kao što svi znaju u drami sa kandidatkinjom od Marije Šerifović, Vanjom Knežević, koja je na kraju i diskvalifikovana iz takmičenja, zbog objava koje je postavljala na svom Instagram profilu.

Međutim, mi u današnjem članku imamo radosne vijesti, a to je da su pjevač i njegova izabranica dugo čekali drugo dijete, koje su nedavno i dobili. Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena Sekulović su po prvi put prije dvije godine psotali roditelji sina Vukana. Dugo su čekali drugo dijete, a sada su ga napokon dobili. Radosnu vijesti su objavili na Instagram profilu, a ujedno je postavio i video u kojem saznaju spol djeteta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here