POZNATA SRPSKA GLUMICA PREMINULA! SVI SMO JE GLEDALI U POPULARNIM SRPSKIM SERIJAMA, ODRASLI SMO UZ NJEN OSMIJEH.. VELIKA TUGA U SRBIJI! (FOTO)

0
574

U današnje vrijeme smo navikli čitati samo ružne i tužne vijesti, koje dolaze iz naše regije i Balkana. Danas donosimo jednu takvu tužnu vijest. Naime, radi se o tome da je poznata glumica Slavica Radulović preminula 24. aprila. Preminula je u Beogradu, imala je 57 godina.

Dugo je bila članica ansambla Knjažavsko srpskog teatra u Kragujevcu. Svi su bili mnogo potreseni kada su čuli vijest o njenoj smrti. Rođena je u Kumanu kod Novog Bečeja 1964 gdoine. Diplomirala je na akademsko dramskim umejtnostima u Novom Sadu. Imala je više od 30 uluga na sceni, debitovala je u predstavi 1968 godine.

Najznačajnije uloge su bile Juče u predstavi, Kir Janja, Lepe Kate u Ružičnjaku. 1900. godine je postala članica ansambla Knjažansko srpskog teatra u Kragujevcu. Također je imala i brojne uloge na televiziji u seriji Srećni ljudi, Moj rođak sa sela, Selo gori a baba se češlja. Da li se vi sjećate ove glumice?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here