Ognjen Vranješ je poznati fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i čovjek koji posljednjih mjesec dana neprestano zauzima mjesto na naslovnicama mnogobrojnih portala u regionu zbog Afere za Jelenom Karleušom.

Međutim, sada se pojavila nova djevojka kojoj je Ognjen pokušavao da zabaci udicu. Riječ je o fitnes trenerici Sari Petrović koji je Ogi također pokušao da spopadne.

O fitnesu:

Intenzivni trening visokog intenziteta (HIIT) sastoji se od ponovljenih, kratkih nizova vježbi, završenih na visokom nivou intenziteta. Ovi setovi intenzivne aktivnosti su praćeni unaprijed određenim vremenom odmora ili aktivnostima niskog intenziteta. Istraživanja su pokazala da vežbanje pri većem intenzitetu povećava srčane koristi za ljude u poređenju sa vežbanjem na niskim ili umerenim nivoima.

Kada se vaš trening sastoji od HIIT sesije, vaše telo treba da radi napornije da zameni kiseonik koji je izgubio. Istraživanje o prednostima HIIT-a otkrilo je da može biti veoma uspješno u smanjenju masnoće, posebno oko abdominalne regije. Štaviše, kada se uporedi sa kontinuiranom umerenom vežbom, HIIT dokazuje da sagoreva više kalorija i povećava količinu masnog sagorevanja posle HIIT-a. Nedostatak vremena je jedan od glavnih razloga za nepostupanje; HIIT je odlična alternativa za te ljude, jer trajanje HIIT sesije može biti samo 10 minuta, što ga čini mnogo bržim od konvencionalnih treninga.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here