Jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima je, u svakom slučaju, Zdravko Čolić, koji je u godinama provedenim u domaćem showu napravio karijeru kojoj većina njegovih kolega, kako iz njegove generacije, a posebno one mlađe, može samo zavidjeti. Međutim, u čemu se svi slažu jest da je pjevač iz lokalne emisije toliko sličan Zdravku Čoliću, da bi se moglo pretpostaviti da je on Zdravkov sin kojeg nikad nije htio prihvatiti.

Riječ je o pjevaču Amiru Kaziću Leu koji je od samog početka svoje glazbene karijere podsjećao na velikog Čolića, a onda su se domaći mediji složili da Leo nikada nije imitirao Čolića, već da je on zapravo isti kao njegov uzor. Amir Leo rođen je u Sanskom Mostu, a već u srednjoj školi znao je da se u životu želi baviti glazbom i pjevanjem, tako da nije odustao od svog sna.

Međutim, imao je nekoliko pjesama koje su postale pravi hitovi, među kojima su pjesme “Ljubav, ljubav”, “Ivana”, “Sram te bilo” i duet “Idi” koji je snimio sa Severinom, a koji je izuzetno uspješan s publikom.

Svi se slažu da Amir doista podsjeća na Čolića, a voljeli bismo čuti i vaše mišljenje o njemu, pa nam napišite danas u komentarima ispod našeg članka, mislite li tako ili ne.

Ovo je priča satiričnog karaktera, tako da znate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here