Izvjesna Angy Patterson iz Arkansasa objavila je na društvenim medijima SMS poruku koju je poslala na mobitel svog pokojnog oca, kao i odgovor koji je dobila. Kako kaže, taj odgovor uvjerio ju je da će s njom biti sve u redu.Uoči četvrte godišnjice svoga oca, Chastity je odlučila poslati poruku na svoj stari broj od pokojnog oca. Nije joj bilo prvi put da to radi, ali nikad prije nije dobila odgovor. Muškarac koji sada koristi broj njezinog pokojnog oca odlučio joj je odgovoriti, a njegov odgovor slomio joj je srce.

“Prošle su četiri godine otkad sam te izgubila, a nijedan dan neće proći da mi ne fališ. U tom se kratkom vremenu dogodilo puno, ali vjerujem da sve znate jer vam stalno govorim. Žao mi je što nisam bila ovdje kad si me najviše trebao, ali jednog dana ćemo imati priliku pogledati se u oči.

Bojim se braka jer ću morati sama otići do oltara i nećete mi reći da će sve biti u redu. Dobro sam, bila bi ponosna na vrstu žene kakva sam postala. Samo sam ti htjela reći da te volim i da mi zaista nedostaješ ”, napisala je.

Muškarac po imenu Brad, koji je dobio očev broj, priznao joj je da je primio sve njezine poruke i da su ga zadržali na životu nakon što mu je kći umrla u prometnoj nesreći prije pet godina.

“Zdravo dušo, nisam tvoj otac, ali posljednje četiri godine primam tvoje poruke”, napisao je. Spomenuo je gubitak svoje kćeri, dodavši da je smatrao Chastityjevu poruku “Božjom porukom”.

“Žao mi je što ste izgubili nekoga bliskog, ali pročitao sam vaše poruke i vidio sam kako odrastate i prolazite kroz sve”, dodao je. Ispričao se što nije reagirao, dodavši da joj ne želi slomiti srce.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here