ONA JE NAŠA POPULARNA PJEVAČICA I ONA IMA VEĆ BRAK IZA SEBE SA IGOROM IKSOM, KAKO OTKRIVA U BLISKOJ BUDUĆNOSTI BI PONOVO VOLJELA IZGOVORITI SUDBONOSNO DA. RADI SE O MINI KOSTIĆ.

Bez obzira što ima neuspjeli brak, ona vjeruje i danas u vječnu ljubav, ne isključuje mogućnost da jednog dana ima još jedno svadbeno veselje.

Mina je već sve osmislila i ko će joj pjevati i kako će njena svadba izgledati

“citat je ovo Pjevaće Nina Badrić, Zdravko Čolić i sve moje kolege, da ih onako izređamo I zabavnjaci i narodnjaci To mi je najbitnije od svega  da bude zabavno i lijepo, da bude super hrana Ja maštam da to bude u nekom dvorištu, kada je proljeće, leto I da svi uživamo citat je ovo”

Loading..

Mina Kostić rođena je kao Minira Jašari u četvrti Ledine u Beogradu, u romskoj obitelji od 10 djece. [1] Usvojila ju je u dobi od 5 godina Evdokija “Duda” Ivanović. Njen rođak je reper Ivan Ivanović-Juice, čija je očinska tetka Duda Ivanović.

Njezin bivši partner je pjevač Igor Kostić, kojeg je datirala od prosinca 2007.  do nedugo nakon što je postala roditeljica kćeri Anastasija (rođena veljača 2009.).

Karijera
Kostić je ostvario brojne televizijske nastupe i nastupe, tri albuma, i radi na četvrtom. Poznata je po često provokativnom scenskom nastupu, koji povremeno privlači medijske komentare.

Pjevala je kao gost na brojnim proslavama rođendana srpskih slavnih osoba: Dejana Stankovića, Siniše Mihajlovića i Mateje Kežman.

Da li ste vi znali za ove stvari o popularnoj prsatoj pjevačici ili ne? Kažite nam mišljenje svoje vezano za ovo dragi naši

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here