Edita Aradinović je jedna od najpopularnijih pjevačica na estradi. Ona vodi jako puno računa o svom izgledu i tijelo joj je zaista savršeno. Ona redovito dijeli svoje atraktivne fotkice sa svojim fanovima a sada je odlučila da ponovo oduševi sve svoje fanove.
Inače pjevačica se jogom bavi a svojim snimkom pjevačica je oduševila mnoge.

Inače pjevačica je poznat po svome atraktivnom izgledu koji je mnoge bacau u trans. Inače, pjevačica je slobodna trenutno pa svi muškarci mogu da joj se nabacuju.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Edita Aradinović, rođena 30. juna 1993. godine, srpski je filmski stvaralac koji je slavljen kao glavni vokal za srpski turbo-folk bend Ministarke. Nakon neuspjele audicije za Zvijezde Grande 2010. godine, započela je solo karijeru koja je generirala svoju slavu u Srbiji i susjednim zemljama. Godine 2013. pridružila se ministru gde je dostigla vrhunac svoje popularnosti, u saradnji sa Sašom Matićem, Acom Pejovićem i Severinom.


Inače, Aradinović je rođena u Beogradu, gde je provela detinjstvo. Rođena je od albanskog porijekla do albansko-srpskih roditelja. Ima sestru Indiru i imala je brata koji je umro 2004. godine, kada je imala 11 godina.

Razvila je strast prema pjevanju, izvorno pod utjecajem srpskog turbofolka i američke jazz glazbe, navodeći Sam Cooke i Arethu Franklin kao njene najveće utjecaje. Završila je školu u Beogradu. Tokom školovanja, Aradinović je trenirao svoj glas za svoju snažnu ljubav prema muzici.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here