On je odlučio da uvede još nekoga u rijaliti!

Era Ojdanić je uvijek bio neko ko je svojim izjavama šokirao javnost,  a sada je u ušao u rijaliti Parovi, i to sa svojim unukom. On je odmah savjetovao unuku da što prije ovjeri žene ejr ima mangupa koji ulaze iovdje pa je bolje da to on uradi nego neko drugi.

parovi-8

Njegov unuk Uroš je na to sve rekao da iz njegovih usta ide u Božije uši, a zatim je dodao da je spreman za akciju i to predm kamerama.

Ovo je mnoge  šokiralo jer nikada ne bi rekli da će on uvesi i svog unuka. Ovo je vrhunac, mnogi prognoziraju kako će ovo biti jedna od najzanimljivijh sezona.

Rijalitiji su uveliko zavladali scenom, a svi se takmiče ko će premašiti gledanost. Nedavno je počela i sezona Zadruge 3, a koja će po svemu sudeči premašiti gledanost. Emituje se 24 sata dnevno, gledaoci su zaluđeni.

parovi

Da li vi pratite neki rijaliti? Koja je po vama bolji Zadtruga ili Parovi.?

Sada se takošer u Zasdrugi odvija prava drama, učesnici su čini se nikada zanimljiviji, a ima mnogo noviteta. Vidjeti ćemo ko će premašiti gledanosdtm, da li Zadruga ili Parovi.

Pisali smo nedavno o Milijani i Milojku, a njih svi znate iz Parova, iz prethodne sezone. Oni su se sada vjenčali i uskoro idu Grčku na medeni mejsec. To je posljedica rijalitija, možda nikada ne bi kliknuli jedno na drugo da nisu sve to prošli.

Šta vi mislite o srpskim rijalitijima, da li gledate ili ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here