Popularni pjevač Boban Rajović spada u one pjevače i estradne zvijezde koja baš i ne voli da se puno pojavljuje u medijima, ali ovoga puta nije mogao da izbjegne takve stvari jer, jer je napravio nešto što se ne dešava baš svaki dan i to na rođendanu svoga sina.

Ovoga puta Rajović nije štedio na poklonu pa je svome nasljedniku kupio auto, a to je nakon kupovine kuće u Beogradu druga velika investicija pjevača u zaista kratkom roku.

Boban je svome sinu Andriji za rođendan poklonio bijelog Mercedesa, a za njega je po svemu sudeći iskeširao čak 40 hiljada eura. Andrija je više nego ponosno pozirao ispred svoga novoga ljubimca na četiri točka i vidljivo je da je njegov otac Boban itekako pogodio sa poklonom.

Loading..

Radi se o Mercedesu C klase, koji je 2019. godište, a kako mediji prenose kupljen je od supruga Dragane Mirković, tako da u kvalitetu i porijeklo ne treba sumnjati. Svakako nije mala stvar dobiti mečku sa samo 18 godina starosti koja još toliko i košta, ali očito da pjevač ima povjerenja u svoga nasljednika i da ne smatra da će njegov sin sebe dovoditi u neugodne situacije na ulici samo zato jer ima tako bijesno auto.

Svi mediji su prenijeli ovu vijest, i dok sa jedne strane svi Rajoviću čestitaju na rođendanu sina, dosta je njih koji se zgražavaju na ovakvu vrstu poklona jer smatraju da nije primjerena za nekoga ko je još faktički maloljetan. Međutim, pjevaču je bitno da je njegov sin sretan, a na ono šta drugi misle o onome što on radi ona se, kako kaže, odavno ne obazire.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here