PALO RASKRINKAVANJE! Caru pao mrak na oči, pa progovorio o NEMORALNOJ Anđeli: Imala je odnose za PARE i jurila MATOROG po Beogradu! (VIDEO)

0
302

Ni ovaj dan ne može proći, a da se mi ne dotaknemo teme rijalitija Zadruga, koji je inače jedna od glavnih tema u poslednje vrijeme, i to sve zahvaljujući ljubavnom trouglu Zvezdana, Ane i Anđele. Sigurni smo u to da ste u cijelu ovu priču upućeni, a danas ćemo mi da pišemo o Anđeli koja je i naveće razočarenje ove sezone. Od kako je ona ušla u vezu sa oženjenim muškarcem koji je pri tom od nje stariji skoro duplo, sa kojim je imala se*s pred kamerama, svakog dana saznamo o njoj nešto novo, a ako je suditi po novim informacijama, sve ono što je ona predstavljala prošle sezone bila je maska i laž.

Sada je o njoj govorio i Filip Car kojem je pao mrak na oči nakon što ga je ona izvrijeđala dok ju je pokušavao smiriti dok se ona trudila da pobjegne. Nakon toga on je u spavaćoj sobi razgovarao sa Matorom i Anom Spasojević, a rekao im je da on ima mnogo informacija o Anđeli koje će tek da iznese, pa je rekao i to da će tek onda da nastane haos.

“Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura, a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem”, govorio je Filip. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here