PAKAO NAD SRBIJOM! OLUJNO NEVRIJEME JE PREGAZILO OVAJ VELIKI GRAD! LJUDI BJEŽALI GLAVOM BEZ OBZIRA, SUDNJI DAN? KRENULA OLUJA, A ONDA POTOP, EVO GDJE ĆE VEČERAS BITI LUDILO…(VIDEO)

0
413

Prošle godine u Srbiji je u nekoliko navrata bilo veliko nevrijeme kada je padao grad veličine golf loptica, i tada je napravljena velika materijalna šteta. Mnogo toga je uništeno i trebalo je vremena da se ponovo popravi. Proljeće je godišnje doba u kojem su take stvari normalne, pa i ne treba da nas čudi kada se nešto tako desi, a desilo se baš danas i to u Srbiji.

Epicentar velikog haosa sa nevremenom je ovaj put bila Vojvodina, a isto tako je pogođen i Novi Sad, i to u roku od samo 45 minuta. Na nebu se pojavio veliki crni oblak koji je faktički zbrisao pola grada. Sve se desilo nešto malo iza 14 sati na predjelu gdje se nalazi željeznička stanica pa sve do predjela gdje Futoška pijaca počinje.

Vjetar je bio toliko jak da je to pokazao i podatak da je ograda pokidana na predjelu gdje je željeznička stanica a isto tako je uništeno najmanje 10 automobila. Video možete da pogledate ispod i da se uvjerite kako je to sve bilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here