U nastavku današnjeg članka, riječ dvije i o rijaliti programimaa koji se danas prate i više nego u velikoj mjeri. Tijekom noći Dragana Mitar donijela je odluku da prekine sav kontakt s Vladimirom Tomovićem i vrati se Edisu Fetiću. No, tijekom ranih jutarnjih sati strasti između dviju zadrugara opet su se probudile i Dragana je stalno govorila neke stvari koje su totalno zbunile sve moguće ukućane.

https://twitter.com/i/status/1205017619247640576

Nakon strastvenih poljubaca, Tomović je pokušao uzbuditi Draganu, a kad više nisu mogli obuzdati strasti, oboje su skinuli donje rublje i prepustili se vrućoj akciji.

 Neću ostati obilježen baš na ovaj način. Ne želim imati s * ks u rijaliti programu da me baš svi tako gledaju pred TV ekranima, govorila je Dragana Mitar braneći se od Tomovića koji je ležao na njoj.

https://twitter.com/i/status/1205015962178723840

Međutim, Crnogorka nije odustala i cijelo je vrijeme inzistirala da imaju s * ks i to na sve moguće načine. “Dođi bona da te napunim”, rekao je Tomović.  Znači, želim da ostanem trudna? Jesi li lud? odgovorila je ona njemu kao iz topa.

Šta vi mislite o ovakvim odnosima i situacijama koje se odvijaju ispred tv kamera, a ove sadržaje gledaju i maloljetne osobe to je i više nego ssigurno.

Bivša članica grupe Models, koja je također modelirala i slikala za brojne časopise, Dragana Mitar, ulaskom u Zadrugu 2, otkrila je da je također udana za majku četverogodišnjeg sina i da njen suprug podržava flertovanje pred kamerama. 

No, nakon toga izašle su nove informacije o njezinu braku sa 19-godišnjim suprugom Sinišom Dragutinovićem. Točnije, Jovana Tomić Matora optužila je Dragana da ima ljubavnicu, a ona je tada odlučila reći cijelu istinu. Dragana, koja je sa Sinišom u braku sedam godina, priznala je da su jedno vrijeme razdvojeni i da su u to vrijeme oboje imali druge partnere.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here