Vjerojatno ste bili svjedoci nekompetentnosti i ne-kulture ljudi koji rade u vladinim službama, osobito onih koji rade u upravi.

Da ne spominjem mnoge pogreške koje nalazimo u našim dokumentima koje smo čekali tjednima.

Ovo iskustvo je iskusio Zenist koji je došao u rodni list svoje kćeri.

Tada je saznao da njegova kćer nije rođena u BiH, ali prema nesposobnosti državnih službenika rođena je u Bugarskoj.

Loading..

Odmah je podijelio svoje iskustvo na svom Facebook profilu i rekao da mu je taj dokument potreban zbog posla, ali kad je ugledao veliku administrativnu pogrešku, ostao je bez teksta i nije mogao vjerovati tko je radio kao državni službenik.

O Bugarskoj:

Bugarska zauzima dio istočnog Balkanskog poluotoka, graniči s pet zemalja – Grčkom i Turskom na jugu, Makedonijom i Srbijom na zapadu i Rumunjskom na sjeveru. Kopnene granice imaju ukupnu duljinu od 1.808 kilometara, a obala ima duljinu od 354 km. Njegova ukupna površina od 110.994 četvornih kilometara (42.855 četvornih kilometara) svrstava ga u 105. najveću zemlju na svijetu. Zemljopisne koordinate Bugarske su 43 ° N 25 ° E.

Najznačajnije topografske značajke su Podunavska ravnica, Balkanske planine, Trakijska nizina i Rodopske planine. Južni rub Dunavske nizine se spušta u podnožje Balkana, dok Dunav definira granicu s Rumunjskom. Trakijska nizina je otprilike trokutasta, počevši jugoistočno od Sofije i širi se dok se spušta do obale Crnog mora.

Pogled na snježnu planinu Pirin
Pirin se nalazi zapadno od skijališta Bansko
Balkanske planine prolaze bočno kroz sredinu zemlje. Planinski jugozapad ima dva različita alpska područja – Rila i Pirin, koji na istoku graniče s nižim, ali i većim planinama Rodopima. Musala, na 2.925 metara, najviša je točka u Bugarskoj i na Balkanskom poluotoku, a crnomorska obala je najniža točka u zemlji. Ravnice zauzimaju oko trećinu teritorija, dok platoi i brda zauzimaju 41%. Većina rijeka je kratka i niske razine vode. Najduža rijeka u Bugarskoj, Iskar, ima dužinu od 368 kilometara. Ostale velike rijeke su Struma i Maritsa na jugu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here