“OVO MI JE ČETVRTI RAMAZAN…” Dejan Dragojević prvi put govori o ISLAMU, otkrio pre koliko godina je promenio veru!

0
607

Od jučer društvene mreže ali i domaći mediji gore, i ne prestaje da se piše i komentariše o bivšem rijaliti učesniku i pobjedniku pete sezone rijalitija Zadruga, Dejanu Dragojeviću. Naime, on je na svom Instagramu objavljivao storije o tome kako se on trenutno nalazi u Mekki, gradu koji je sveti grad za sve muslimane, i to u mjesecu posta, Ramazanu. Dugo se nagađalo o njemu i njegovoj vjeri, a kako szvari stoje sada je on konačno stavio tačku na sva nangađanja, i po prvi put je otvorio dušu povodom ove teme.

Pričalo se još u toku rijalitija da je on dok je bio u braku sa Dalilom promijenio vjeru, ali on o tome nikada javno nije htio da govori, i više puta on se našao na meti osuda javnosti, ali njega ništa od toga nije doticalo, i sve do samog kraja sve vezano za njegovu vjeru on je držao pod velom misterije. Sada je on po prvi put progovorio o svojoj vjeri javno, pa je rekao: “Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u “Poslanikovu džamiju”. Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan”, rekao je Dejan, pa nastavio:

“Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se ja osećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi… “, kaže on. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here