Kada je u pitanju ljepota, koju mnogi znaju i da nazovu fatalnom, onda glumica Lidija Vukićević iako već podobro u šestoj deceniji života i dalje važi za jednu od najljepših, najzgodinijih i po mnogima i najfatalnijih glumica na Balkanu.

Njena glumačka karijera je svoj vrhunac imala u osamdesetim godinama prošloga vijeka kada je tumačila jednu od glavnih uloga u nekada najpopularnijoj seriji u regiji ”Bolji život” u kojoj je tumačila razmaženu kćerku Gige i Emilije Popadić, Violetu Popadić.

Ta ju je uloga nekako obilježila za cijeli život i realno bilo šta što je napravila u glumačkoj karijeri nakon te uloge nije moglo ni da se mjeri sa ulogom Violete koja je postala njena uloga života, mada ju je napravila na svojim samim glumačkim počecima.

Nakon toga je jedno vrijeme punila stupce novina sa svojom vezom i brakom sa nekada veoma popularnim fudbalerom Crvene Zvezde Mitrom Mrkelom, a devedesetih i u novome vijeku je dosta bila u novinama zbog svoga političkog angažmana u Srpskoj radikalnoj stranci Vojislava Šešelja, a jedno vrijeme je bila i zastupnica u Skupštini Srbije.

Loading..

Nedavno se ova atraktivna glumica prisjetila nekih muškaraca koji su bili spremni da naprave različite stvari samo da bi je osvojili, a u jednom od intervjua Lidija se i podsjetila jednoga od njih koji joj je ostao najupečatljivijih

Ona je novinarima priznala da je za nju najbolje udvaranje koje je doživjela bilo ono kada je jedan kapetan broda joj obećao da će po uplovljavanju u Beograd pustiti sirene samo za nju, da bi kroz sjetan osmijeh na kraju priznala, da je taj kapetan na kraju to i napravio.

Naravno da su poslije ovoga novinari imali pitanje za Lidiju i koje joj je bilo najgore udvaranje u životu, ali na njega je Lidija dala diplomatski odgovor i dogovorila da je to bilo svako ono udvaranje koje u sebi nije imalo niti malo stila.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here