OVO JE UKLETA KUĆA U BEOGRADU! Stanarka iz ulice svedok neobjašnjivih pojava: Sa prozora čujem zvuk klavira – TU NIKO NE ŽIVI! JEZA

0
218

O jednoj veoma neobičnoj ali i pomalo jezivoj temi ćemo da pišemo danas, a koja nam dolazi iz Srbije. Naime, radi se o jednoj kući koja je stacionirana na adresi Miloša Pocerca 32, i to je nekada bio dom jednog poznatog srpskog arhitekte Jovana Ilkića, a danas je ona samo jedno ruglo koje se nalazi u centru grada koje je spremno za uređenje i odavanje počasti čovjeku koji je oblikovao izgled Beograda.

Ova kuća podignuta je davne 1896.godine, koju je srpski arhitekta projektovao u svom sopstvenom nacrtu, i to kao slobodnostojeći objekat sa posebnim bočnim kolskim prolazom koji vodi u dvorište. Spratni dio ove kuće namjenjen je za stanovanje, dok se u suterenu nalaze pomoćne prostorije i sobe, koje su služile kao kancelarijsku prostor. Ono što je zanimljivo jeste to da se za ovu kuću koja je predstavljala remek djelo, počelo da vežu glasine o tome da su u njoj uočene paranormalne aktivnosti, a kako su mediji svojevremeno pisali jedna stanarka iz ove ulice nekoliko puta bila je svjedok neobičnih pojava.

Tako je ona recimo jednom prilikom rekla da je jedan dan ispred ulaza vidjela gomilu ribljih kostiju, koje su bile formirane u čudan oblik, pa je pomislila da se radi o nekoj sekti, a onda je spomenula i još jednu čudnu situaciju, a rekla je kako je ona sa prozora svoje kuće čula zvuke klavira, koji su dopirali iz te kuće u kojoj zapravno niko nije živio. Ali ona nije bila jedina koja je svjedočila neobičnim pojavama vezanim za ovu kuću, a o tome možete da pročitate u tekstu ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here