Najnovije Zanimljivosti

OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET, RADIO KAO OBEZBJEĐENJE: Bili u braku godinu, A DA VIDITE KAKO ON IZGLEDA (FOTO)

Sigurno svi koji ste gledali Zvezde Granda znate za atraktivnu voditeljicu Sanju Kužet. Ona se nedavno udala i dobila je sina. Međutim, ono što mnogi nisu znali jeste da ona iza sebe već ima jedan brak iz kojeg isto tako ima sina.

U periodu kada je radila na televiziji “Pink” kao voditeljica vremenske prognoze, tačnije prije devet godina, Sanja je počela svoju ljubavnu vezu sa Zoranom Piperom. On je član obezbjeđenja vlasnika “ružičaste” televizije Željka Mitrovića. Nakon nekog vremena su svoju vezu krunisali sa brakom, i dobili su sina kojem su dali ima Strahinja.

Prije par godina Sanja je odlučila da nešto kaže na temu prvog braka, i tada je rekla da se ona i Zoran i dalje nalaze u dobrim odnosima.

-Družili smo dvije godine, a nakon nekog vremena smo se zaljubili, vjenčali, dobili dijete i na kraju se rastali. Ali, i dalje smo ostali u istoj firmi. Nakon godinu dana braka nas dvoje smo se razišli kao ljudi. Kod nas i dalje sve normalno funkcioniše samo što nismo u zajednici- rekla je Sanja za medije.

Add Comment

Click here to post a comment