Ulazak u brak ili vjenčanje jedan je od najvažnijih obreda koji označava novi korak u vezi, ljubavi, između muškarca i žene, gdje njih dvoje, pred Bogom i pred muškarcima, predstavljaju svoju ljubav, vezu prema braku, vjernost i poštovanje do kraja života. Svaki narod ima svoje načine i sjećanja ove svečanosti, a svaki je na svoj način lijep i jedinstven.

U videu koji vam dajemo vidjet ćete dio sa vjenčanja srpskog para Bilje i Ace koji je svojim prvim plesom oduševio sve goste, prijatelje, kumove, rodbinu i goste. a videozapise na društvenim mrežama gledali su deseci tisuća ljudi u vrlo kratkom roku. 

Ulazak mladenaca u plesnu dvoranu bio je fantastičan za njihov prvi ples, a svi plesovi koje su odigrali u 15. minuti sigurno se mogu opisati kao rijetki jako malo puta do sada da su uopšte i viđeni.

https://www.youtube.com/watch?v=ezCDLij2_G0&feature=youtu.be

Njih dvoje odigrali su čitav niz igara, od narodnih igara i kola, klasičnih plesova, preko zabavne i rock glazbe do čistog folka i turbo folka. Svi koji su ili u sali u tom trenutku, bili su jednostavno oduševljeni, a temperatura se još više popela kada su se mladencima pridružili njihovi najbolji prijatelji i kumovi.

Vjenčanje je obred koji se odvija prilikom sklapanja braka, a obično se obavlja u crkvi ili nekoj svetoj kući ili nekoj državnoj ustanovi. Vjenčanje koje se ne obavlja u crkvi naziva se civilnim vjenčanjem i obavlja se pred matičarem u prisustvu dva svjedoka. 

Budući supružnici obećavaju sami sebi da će provesti život zajedno i da će poštivati ​​načela braka, kao i jedni druge u svakom mogućem treutku.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here