Kada je moderni život u pitanju, onda je nekako nezamislivo da se može uraditi bilo šta u današnje vrijeme danas ako ne posjedujete vozačku dozvolu ili još bolje ako pored dozvole imate i svoje vlastito auto.

Stoga se većina mladih ljudi odlučuje da odmah nakon što napune 18 godina odmah uplate vozačku obuku iza koje slijedi i vozački ispit koji se mora položiti da bi se došlo u posjed vozačke dozvole.

Sve je više i starijih osoba koje su nekako, kroz život propustili priliku da polože vozački, ali s vremenom se ukazala potreba da je imaju da bi opstali na svome radnom mjestu ili eventualno da bi našli neki bolji posao.

U drugim zemljama, posebno u Njemačkoj koja je u posljednje vrijeme i najpopularnija kada su odlasci mladih iz ovih krajeva u pitanju, se skoro ne može aplicirati niti na jedno radno mjesto ako se ne posjeduje vozačka dozvola barem B kategorije, a ako se ima C ili D kategorija onda su mogućnosti zapošljavanja za ljude sa ovih prostora još i veće.

Video koji danas dijelimo sa vama je u trenutku kada je podiijeljen na društvenim mrežama postao pravi viralni hit, a dovoljno je samo reći da se radnja odvija u Bosni i da su glavni akteri žena koja ima obuku iz vožnje na magistralnom putu i Bosanci koji prate njenu vožnju i na duhovit način komantarišu njeno umijeće.

Da se primjetiti da je žena baš nova za volanom, i da je njeno umijeće veoma opasno za ostale aktere u saobraćaju, a možemo samo da zamislimo kako je bilo njenome instruktoru u pojedinim dionicama vožnje. Lako mu sigurno nije bilo

Video sa ovom komičnom vožnjom možete pogledati OVDJE

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here