Ni Jelena Karleuša nije atraktivna kao prije. Evo šta je uradila sa sebe, Izgleda kao prava ženturača.

Jelena Karleuša je ovo ljeto provela na nekoliko ljetovališta. Sunčala se i zabavljala na plaži, a mnogi nisu mogli a da ne primjete da se Jelena ugojila. Više nije ona stara koja ima izvajano tijelo, dugug kosu, koja zanosno pleše.

Sada se sao na njoj preljeva na sev strane a to se najbolje vidi na kostimu, odnosno kada je ljeto. Svi znamo da je Jelena nosila šorceve i to sve, a sada joj ništa ne pristaje. Još kada se ošišala na muško….

Ipak joj stoji diga kosa i vitko tijelo, to je diva, a ne ovo što je uradila sa sebe. Mada ne sumnjamo da će to ona ppraviti kao što već jeste malo. Sad akreću nastupi kao i gostovanje u Zvezdama Granda gdje je član žirija. Ipak ona sebi ne smije t dozvoliti da izgleda tako neatraktivno.

Mora zanti da se ne živi od stare slave, a ona to pokušava. Tako se često bahati u Zvezdama Granda, milsi da je i dalje zanimljiva.

Šta vi mislite o njenom ponašanju?

Rezultat slika za karleuša

Inače Jelena je nedavno proslavila rođendan a isto tako i kćerkama je pravila party za njihov rođendan. Napravila im je gfinu organizaciju i rođendan kao iz bajke. Ona je za tu priliku odabrala bijelo odijelo u kojem je moramo šriznati izglwedala jako lijepo.

A na svoj rođendan je obukla kratku bijelu haljinicu, na njoj je bila plava perika kao i plava sočiva.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here