Ovaj poznati frajer je njena najveća podrška! Milena Radulović sa dečkom došla na suđenje Miki Aleksiću (FOTO)

0
402

Glumica Milena Radulović danas je zajedno sa svojim dečkom prisustvovala suđenju Miroslavu Miki Aleksiću u Višem sudu u Beogradu. Ona će biti ispitana kao oštećena strana u ovom slučaju. Suđenje je dio pravnog procesa u vezi sa optužbama za seksualno zlostavljanje koje je Milena Radulović iznijela protiv Miroslava Mike Aleksića, poznatog srpskog glumca i reditelja. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju i podršku u javnosti u vezi sa pitanjima seksualnog nasilja i zlostavljanja.

Glumica Radulović stigla je u Palatu pravde 20 minuta ranije u pratnji svog izabranika Ognjena Jankovića, koji je reditelj i frontmen grupe Beogradski sindikat. Iako su, prema izveštajima “Kurira”, u vezi već nekoliko mjeseci, Milena je danas odlučila da se javno pojavi sa svojim partnerom koji joj pruža veliku podršku.Ognjen Janković je u julu 2022. godine okončao svoj brak sa voditeljicom Bojanom Janković nakon 15 godina zajedničkog života. Važno je napomenuti da su nakon sporazumnog razvoda ostali u dobrim odnosima i zajedno brinu o svoje dvoje djece. Ova informacija dodatno objašnjava njegovu trenutnu vezu sa glumicom. Čini se da je muzičar nakon razvoda napustio stan u kojem je živio sa svojom bivšom suprugom, ali istovremeno svaki slobodan trenutak provodi sa svojim nasljednicama.

Važno je napomenuti da su Bojana i Milena u odličnim odnosima, a posebno je značajno da su Ognjenove kćerke srdačno prihvatile glumicu.Miroslav Mika Aleksić optužen je za ozbiljna krivična djela, uključujući silovanja i nedozvoljene polne radnje. Optužnica obuhvata sedam djevojaka koje su bile žrtve Aleksića. Suđenje je počelo u februaru 2022. godine, a do sada su četiri žrtve svjedočile u vezi sa optužbama protiv njega. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju i podršku u javnosti u vezi sa pitanjima seksualnog nasilja i zlostavljanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here