OTKRIVENA PRAVA ISTINA O BOGATSTVU LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Evo na koji način je ZARAĐIVALA i priuštila sebi luksuzan život: SADA JE SVE JASNO!

0
329

U nastavku današnjeg članka ostajemo na našoj javnoj sceni, koja uvijek ima da nam ponudi jako zanimljive priče kada su u pitanju naše poznate ličnosti, a kako ste i sami mogli da zaključite po naslov, danas ćemo da pišemo o poznatoj glumici Lidiji Vukičević. Kada je u pitanju glumica, moramo da kažemo kako je ona od početka svoje karijere bila u samom centru pažnje medija i javnost zbog svog savršenog izgleda. Ona je jedinstvena zbog afro lokni koje godnama ima, kao i svoje crne kose, ali i jako lijepog struka.

Po svemu onome što imamo priliku da vidimo, ona je oduvijek vodila računa o sebi i svom fizičkom izgledu, sa kojim ona može itekako da se pohvali i danas, i na kojem joj sigurno zavide i mnogo mlađe dame od nje. Svakako da je ona svima nama najviše poznata po svojoj ulozi Violete u kultnoj seriji “Bolji život”, a glumica se nikada nije ustručavala da javno govori o tome koliko je ona zarađivala u toku svoje karijere, pa je tako ona jednom prilikom rekla da je ona od honorara u seriji “Bolji život” sebi napravila kuću u Golupcu.

Zatim je ona gostujući u jednoj emisiji rekla da ona zarađuje lijep novac i od reklama, pa je tako rekla: “Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu”, rekla je glumica, a kada je u pitanju njen fizički izgled o kojem smo pisali na samom početku teksta, glumica je negirala da je radila bilo kakve estetske zahvate, pa je na to rekla sljedeće: “Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom”, rekla je glumica. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here