Sada se oglasila i Milijanina majka, koja je objasnila zbog čega ona i njen suprug nisu prisustvovali ovom vjenčanju, pošto se njena kćerka udala za MIlojka Božića.

Milijana je izgovorila sudbonosno DA, i to pola vijeka starijem suprugu, a njen najvažniji gost joj je sestra, koja je rekla da nema tih para za koji bi ona propustila ovaj događaj.

Objasnila je majka zbog čega neće biti na svadbi, rekla je da je ona bolesna, da ne može da ide, a suprug ima neku utakmicu i ne može da to propusti (Srbija-Portugal nedavno). Sestra je otišla, kao babe, ujaci, dosta rodbine će biti, rekla je majka.

Milijana je mnogo uzbuđena i sretna zbog udaje. Ona je pokazala da je ipak to velika ljubav prema Milojku, da to nije bio nikakav markentinški trik kao što se mislilo u početku, pošto su ušli u rijaliti Parovi.

Milijana Bogdanović inače ima 21 godinu, dok njen suprug MIlojko Božić ima 74 godine, ono što je zanimljivo, da je baba Milijane starija samo 4 godine od Milojka, a sve pokazuje koliko se Milojko dobro drži da Milijana uživa jednostavno dok s njim ima odnose, rekla je za njega da je on prava mašina i da ne može mu niko ništa, da ne može niko da se mjeri s njim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here