Poznati voditelji i glumac Dragan Marinković Maca je poznat kao osoba koja nema dlake na jeziku i kao neko ko je veoma kontroverzan kako u svome ponašanju tako i u izjavama koje daje u medijima, ali i u poslu kojeg obavlja bilo da se radi o televiziji ili filmu.

Maca je glumačku akademiju završio u Sarajevu i jedno je vrijeme smatran za jednog od najtalentovanijih glumaca u regiji, ali je s vremenom shvatio da više novca leži na televiziji nego u pozorištu ili na filmu, pa se okrenuo tom mediju, mada ni druge dvije ljubavi nije baš skroz zapostavio.

Tako je Maca zadnjih desetak godina najviše poznat kao TV voditelj mnogih emisija, posebno na PINK televiziji, a u nekoliko navrta je bio dijelom i rijalitija gdje je također pobrao velike simpatije publike. U posljednje vrijeme se dosta bavi i stand up komedijom i nastupima i na taj način je napravio već nekoliko monodrama sa kojima nastupa širom regije i inostranstva i isto tako pravi zapažene rezultate.

Kada je privatni život u pitanju, Maca ima nekoliko brakova iza sebe, a trenutno je u braku sa Jovanom, sa kojom je prije nekog vremena proveo i odmor na Maldivima, sa kojom se proveo kao nikada u životu.

Njegova Jovana očito nema problem sa svojim tijelom i voli ga pkazivati, ai Maca voli sve to kamerom zabilježiti, pa su i svoje fanove iznenadili sa par fotografija sa odmora na kojima Jovana izgleda zaista zanosno i nadasve provokativno.

Loading..

Na jednoj od fotografija koju je i Maca podijelio na društvenim mrežama, Jovana pozira na toplesu i muku muči sa svojim grudima koje je nekako jedva zadržala i pridržavala rukama, u pokušaju da ne otkrije baš sve.

Koliko je ljubavi i povjerenje između njih dvoje veliko dokaz je i to da ju je Maca fotografisao u raznim pozama i nije imao nikakav problem sa objavljivanjem fotografija.

A da je ljubav velika i sa njene strane dokaz je i njen komentar ispod jedne fotografije u kojem je napisala:

“Život bez Ljubavi je ništa”.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here