Profesionalni glumci se nekada moraju podrediti nekim radikalnim stvarima ukoliko njihova uloga u filmu zahtijeva neku radikalnu promjenu.

Nekada su potrebne ogromne količine šminke tu i tamo je nekada potrrebno da smršaju ili da se nekada drastično udebljaju kako bi se mogli nostii sa ulogom.
Tako su glumci Cristian Bale i glumica Charlize Theron poznati po svojim zaista ekstremnim transformacijama na filmskom platnu.
Mi vam donosimo nekoliko fotografija gdje su glumci morali da urade neke od radikalnijih transformacija.

Loading..

Christian Charles Philip Bale (rođen 30. siječnja 1974.) je englesko-američki glumac koji je poznat po svom intenzivnom stilu glume, često mijenjajući svoje tijelo drastično za svoje uloge. Bale je dobitnik mnogih nagrada, uključujući i Oscara i dva Zlatna globusa, te je bio uključen u listu Time 100 2011. godine.

Rođen u Haverfordwestu, Wales, engleskim roditeljima, Bale je imao prvu glavnu ulogu u dobi od 13 godina u ratnom filmu Stevena Spielberga “Empire of the Sun” (1987). Nakon desetljeća vodećih i potpornih uloga, uključujući u Little Women (1994), stekao je šire priznanje za prikazivanje serijskog ubojice Patricka Batemana u American Psycho (2000). Godine 2004. izgubio je 63 funte za ulogu u psihološkom trileru The Machinist (2004). U roku od šest mjeseci, dobio je 100 funti da bi glumio Batmana u filmu o superheroju Christophera Nolana Batman Begins (2005). On je kasnije reprizirao svoju ulogu u nastavcima The Dark Knight (2008) i The Dark Knight Rises (2012).

Bale je nastavio s glavnim ulogama, uključujući Nolanovu dramu The Prestige (2006), zapadni 3:10 za Yuma (2007), film znanstvene fantastike Terminator Salvation (2009) i kriminalnu dramu Public Enemies (2009). Osvojio je Zlatni globus i Oscara za najboljeg sporednog glumca za svoj portret Dickyja Eklunda u biografskom filmu David O. Russella The Fighter (2010). Ovo priznanje nastavljeno je njegovom ulogom nominiranom za Oscara u Russellovoj crnoj komediji American Hustle (2013.) iu satirama Adama McKaya The Big Short (2015.) i Vice (2018.). Za prikaz Dicka Cheneya u potonjem, osvojio je nagradu Zlatni globus za najboljeg glumca.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here