Tokom ovih decenija koje je proveo na domaćoj muzičkoj sceni, Zdravko Čolić uspio je da izgradi karijeru jednog od najpoznatijih domaćih pjevača, pa nije veliko čudo o kome se priča na svim stranama. Osim što je napravio tako uspješnu karijeru da mu bilo koji pjevač može zavidjeti, Zdravko je imao i privatni nastup, pa su on i njegova supruga zajedno već 20 godina.

Ono što je javnosti manje poznato je da se tačno zna ko je bila prva ljubav ovog pjevača zbog koje su žene izgubile glavu u njegovim mlađim danima, mada se i danas svi slažu da zaista izgleda dobro. Njegova prva ljubav bila je kućna glumica, Jasna Orneli Beri. Iako nikada nisam pretjerano govorila o tom dijelu svog života, glumica je bila ta koja je otkrila da su se njih dvoje zaljubili kada su bili vrlo mladi u Sarajevu.

Danas kaže da će dio njenog srca uvijek biti rezervisan za njega. Kaže da se nisu ni zabavili, niti bili u vezi, ali da imaju poseban odnos koji traje i danas. Upravo posvećena njenoj pesmi – Noć mi te duguje, otkrila je Jasna i iznenadila mnoge.

Na kraju je odlučila da ovaj pjevač uvek ostane kao svetac i niko zbog svega što je učinio za ljude našeg regiona. Šta vi mislite o ovoj cijeloj priči, šta mislite o svemu ovome? Javite nam u komentarima!

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here