ONA JE BILA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA: Danas Nema Ni Traga Od Nje, POJAVILE SE SLIKE, PA ŠTA SI TO URADILA SA SEBE?! SVI SU U ŠOKU! (FOTO)

0
367

Na svijetu ima mnogo različitih muzičkih takmičenja, gdje pjevaju i mladi i stari, pjevaju obrade pjesama popularnih pjevača. Na prostoru bivše Jugoslavije muzička takmičenja su najgledanija i sada su doživjela vrhunac popularnosti.

Različita takmičenja puput Zvezde Granda, The Voice-a i X Faktor, predstavljaju mlade ali također i stare talente. Pošto ima mnogo takmičara, normalno je da se dosta njih i zaboravi, a neki se jednostavno prestanu baviti muzikom. Neki takmičari dođu veoma mladi, pa se vremenom promijene i ne liče na takmičara iz prošlosti koji nam je bio favorit.

Danas ćemo pokazati jednu djevojku koja je izabrana za pobjednicu Zvezda Granda. Naime, prije 3 godine, publika je za pobjednika izabrala muškog takmičara, Anida Ćušića. Međutim, žiri se odlučio za prelijepu, talentovanu Teodoru Toković. Teodora se nakon pobjede dosta promijenila. Pjevačica se počela oblačiti provokativno i ofarbala se u plavo. Uopšte ne liči na onu djevojku koja se takmičila. Da li je možete prepoznati?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here