ONA 75, ON 40: Pričalo se da živi na račun Verice Raković, sada otkriveno – evo šta radi Veljko Kuzmančević! NEĆETE VEROVATI!

0
308

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a konkretno u nastavku ćemo da pišemo o jednom poznatom bračnom paru, koji je u javnosti uvijek izazivao interesovanje, a to si Verica Rakočević i Veljko Kuzmanović. Mnogima njihova veza nije bila jasna, i svi su mislili da je tu u pitanju neka korist, a sve zbog toga što je velika razlika u godinama između njih dvoje.

Naime, Veljko je skoro pa duplo mlađi od Verice, a njih dvoje već godinama unazad žive u svojoj kući na Avali, i uživaju u svojoj ljubavi ne obazirujući se na sve naslove, priče koje kruže o njima i tome slično. Veljko je inče javnosti poznat najviše zbog toga jer je on u braku sa Vericom, koja je poznata modna dizajnerka, zatim što se on na jednom slavlju pojavio na splavu sa ćevapima i sa šampitama, a onda i zbog njegove nedavne svađe koju je on imao sa poznatom pjevačicom Jelenom Karleušom, i to sve na temu muzike i izgleda.

Naravno da su kružile priče o tome da on živi na račun svoje ljepše polovine, iako on ima svoje zanimanje i posao. Naime, pored toga što komponuje klasičnu muziku, muž Verice Rakočević predvodi i orkestar, a platu prima u Narodnom pozorištu, gdje je na poziciji organizatora izvođenja predstava, a jednom prilikom on je za medije izjavio sljedeće: “Narodno pozorište je ozbiljna kuća, koja zahteva ozbiljan pristup poslu. Istovremeno, već godinama radim sa velikim orkestrom od pedeset članova. Toliko se dobro poznajemo, da dišemo kao jedan organizam. Trudimo se da tekuće probleme ostavimo ispred ulaza u salu. Opet, to su ljudi koji će pre pristati na manju zaradu, nego što će preći liniju, ljudsku, stvaralačku, umetničku”, rekao je on.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here