Nedavno se pojavio jedan viralni snimak kojeg su manje više svi vidjeli. Naime, riječ je o najpoznatijem penzioneru koji je istakao da bolest ne postoji ako je čovjek vitalan i ako vježba.
On je nedavno pokazao i kako vježba a zanimljivo je da ćete napokon imati priliku da vidite i kako njegova supruga izgleda.

Njegovo imen je Taljan Selmani i on je gostovao u jednoj emisiji na bosnaskohercegovačkoj televiziji. On je otkrio neke detalje iz svoga života koji su mnogima bili nepoznati.
On tvrdi da je njegova supruga vjerovatno najljepša žena na svijetu i da ljepšu ženu od nje nikada nije vidio. On je voditelju čak donio i fotografije svoje supruge iz mladih dana na kojoj se vidi da pozira u haljini koju joj je starac kupio u Parizu.

Istakao je da njegova supruga ima sedamdeset godina ali da bez obzira na sve niej stara. Istakao je da mnogi misle da mu je kćerka kada je vide sa njim.

Inače, zanimljivo je istaći da Je Taljanova supruga Turkinja i ime joj je Nazlije a iz braka sa njom Taljanom je rodila sina za kojeg je on rekao da je lijep na mamu i pametan na oca.


Inače, treba napomenuti da je ovaj djed postao jko popularan nakon svoje izjave da ga je sramtoa penzionera koji samo kukaju i kako ništa ne rade. On je istakao da samo treba da se bude vitalno i da bolest ne postoji ako čovjek vježba i trenira.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here