Svi mi volimo da tu i tamo pogledamo neku našu fotografiju iz djetinjstva, tek toliko da se prisjetimo nekih momenata iz života ali i da vidimo koliko smo se zaista promijenili sa godinama koje smo nabacili na vrat.

Stoga vam vjerojatno neće biti baš lako i najjednostavnije da prepoznate dječaka sa ove fotografije, ali nema mjesta za zabrinutost jer bi vjerojatno i njemu samom bilo teško da se prepozna poslije tolikih godina

Ovaj mali dječak na slici koji je naoružan do zuba je danas jedan od najmoćnijih političara u Srbiji i trenutno obnaša dužnost ministra vanjskih poslova i njegovo je ime Ivica Dačić. Realno, kada se malo bolje pogleda fotografija, neke linije lica su ostale, a ostalo je i višak kilograma sa kojima ministar Dačić muku muči cijeli svoj život, a posebno kako je u političkim vodama u koje je ušao u vrijeme doba Slobodana Miloševića kada je bio jedan od njegovih velikih ljudi od povjerenja.

Loading..

I tada je izgleda Dačić bio sklon oružju, a to mu je ostalo i do današnjih dana, mada je plastične pištolje zamijenio ratno huškačkom retorikom te dizanju tenzija u regiji, kako na pravcu Srbija- Kosovo, tako isto i prema Bosni i Hercegovini, a posebno je slab na Hrvatsku.

Ono po čemu je Dačić posebno poznat u političkom svijetu je da se nekoliko zadnjih vlada nije moglo sklopiti bez prisustva njegove partije, a i on sam je bio u ulozi premijera vlade Srbije u jednom ili dva saziva.

Upečatljiva je i njegova ljubav prema pjesmi, pa je već kultan postao snimak na kojem ministar Dačić pjeva svoju omiljenu pjesmu Miljacka koju inače izvodi Halid Bešlić.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here