Afera između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuša ne jenjava. Naime, Karleuša je objavila video u kojem je najavila tužbu medija u srbijia a pomenuta tužba uključuje i samog nogometaša.


Iako je to najavila čini se da to previše fudbalera ne tangira jer je on objavio jedan jako emotivan video na svom Instagramu.

Naime, na snimku se vidi kako Vranješ pleše sa svojom kćerkicom.

O kćerci:

Kćerka je žensko potomstvo – djevojčica, žena ili ženska životinja u odnosu na roditelja. Kćerka je stanje nečije kćeri. Muški kolega je sin. Na isti način, ime se koristi u nekoliko područja za prikaz odnosa između grupa ili elemenata. Riječ kći također ima nekoliko drugih konotacija koje su joj pridodane, od kojih se jedna koristi u odnosu na žensko potomstvo ili krvni odnos. Može se koristiti i kao izraz entuzijazma koji dolazi od starije osobe.

U patrijarhalnim društvima, kćeri često imaju različita ili manje porodična prava od sinova. Porodica može više voleti da ima sinove nego kćeri i da djevojke podvrgne ženskom čedomorstvu.

U nekim društvima, uobičajeno je da je kćer ‘proda’ ženi koja mora platiti cijenu nevjeste. Nasuprot tom običaju, gdje roditelji plaćaju novac da nadoknade finansijski teret žena, nalazi se u kompanijama u kojima žene ne rade izvan kuće i koje se pozivaju čuda.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here