Kada je naša estrada u pitanju veliku ulogu u svemu tome igra naravno i televizija, pa su dosta često TV voditelji i voditeljice mnogo popularniji od nekih zvijezda estrade, a jedan od takvih voditelja je svakako Ognjen Amidžić.

On je ovih dana za medije progovorio malo o svome braku sa bivšom prelijepom manekenkom Danijelom Dimitrovskom, te je iznio neke detalje koji bi mogli biti veoma inetersantni za mnoge njegove fanove.

Ognjen Amidžić koji je poznat kao voditelj emisije ”Amidži šou” sa svojom suprgom Danijlom važi za jedan od najskladnijih parva na srpskoj estradi koji ne prate bilo kakvi tračeve ili neke afere. Međutim, i njih dvoje priznaju da i u njihovoj vezi bude trzavica, kao i nerazumjevanja, jer se ne mogu složiti baš oko svega, ali na kraju sve ipak rješavaju razgovorom.

Tako Ognjen za svoju dragu kaže da je veoma specifična osoba te da u pojedinim stvarima ima zaista jasne stavove i ne odstupa od toka. Ognjen kaže da on takvo njeno razmišljanje podržava posebno kada je u pitanju tradicionalan odgoj njihovoga sina. On voli kod svoje Danijele što je otvorena osoba i da kod nje nema nekih radnji koje se dešavaju iza leđa.

Sa druge strane Ognjenu je to i drago jer onda on na taj način ne ispada onaj strogi tata, jer je on onda za sina dobar mekani tata, dok je Danijela onaj strogi policajac u porodici.

Više o ovome razgovoru možete vidjeti na ovome videu:

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here