OGLASILA SE ŽENA KOJA JE DAVILA DEVOJČICU U BEOGRADU: Otkrila šta je PRETHODILO incidentu, javnost u šoku zbog JEZIVE scene (VIDEO)

0
346

U nastavki današnjeg članka ćemo d ase bavimo sa jednom temom koja je osvanula na društvenim mrežama, tačnije o jednom video snimku koji je napravio opštu pometnju i haos. Radi se o tome da je na društvenim mrežama osvanuo jedan video snimak na kojem se vidi kako jedna odrasla žena davi jednu tinejdžerku, i upravo je to ono što je sve šokiralo i izbezumilo, reakcije korisnika su bile različite, ali sve one svodile su se na isto, ljudi su ogorčeni zbog onoga što su vidjeli.

Ovaj fizički napad desio se ispred jednog tržnog centra, a riječ je o “Zelenom vijencu” u Beogradu, a kako smo već naveli snimak se društvenim mrežama proširio brzinom svjetlosti, a reporter portala Mondo bio je na mjestu događaja te je od svjedoka i prolaznika koji su se tu zadesili saznao šta se zapravo desilo. Tako su saznali da je tinejdžerka zapravo učenica škole koja se nalazi u blizini mjesta sukoba.

Kako su svjedoci rekli, djevojka je po svom licu inala k*vave ogrebotine i bila je vidno preplašena i potresena, a pitala je jednu od zaposlenih radnica da li može sjesti na stepenice, što su joj one dozvolile, a upravo zbog toga je došlo do sukoba sa ženom koja se nalazi na snimku. Reporter je i tu ženu pitao šta se desilo, a ona je rekla kako djeca svakodnevno sjede na tom stepeništu i da ona za nima sakuplja đubre koje oni ostave, a rekla je i to da ona nikada ne bi udarila dijete, ali da se samo branila i da je djevojka nju prva napala…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here