Najnovije Showbizz Zanimljivosti

OGLASILA SE DADILJA DJECE TANJE SAVIĆ, odlučila progovoriti: Otkrila istinu o pjevačici i njenom braku, SAD JE JASNO SVE! (FOTO)

Poznata pjevačica Tanja Savić se proteklih nekoliko dana putem medija prepucava sa svojim zakonitim suprugom Dušanom Jovanovićem. Za one koji ne znaju, Dušan je pred Uskrs zajedno sa njihovim sinovima otišao u Australiju, i tada odvojio djecu od njihove majke.

Tanja radi sve što je moguće da djecu vrati nazad, a sada se oglasila i njena dadilja koja je rekla kakav je zaista bio Tanjin brak.

“Tanja nije smjela ništa da radi bez Dušanove saglasnosti. On joj je ugovarao nastupe i vozio je na njih. Uvijek ju je čekao, i kada bi završila sa tezgom vozio bi je kući. Za sve što je željela da uradi je morala da pita upravo njega. Čak joj je nekada govorio šta da obuče kada bi trebala ići da pjeva. Od njega bukvalno nije smjela da progovori. Dok bi on stalno izlazio ona bi sjedila kod kuće i čuvala bi djecu. Tanja je djeci ispunjavala sve želje, dok je Dušan bio jako strog”- rekla je za “Informer” dadilja.

Ostatak pročitajte OVDJE.