Prije par večeri svi oni koji prate rijaliti Zadruga su mogli da gledaju zaista mučne scene  kada je Miki Đuričić prvo na srnuo na Suzanu Perović, da bi joj nakon svađe udario šamar, a malo kasnije je napao i Nadeždu Biljić koju je izudarao sa invalidskim štakama.

Nekoliko sati kasnije su učesnici rijalitija morali da odgovaraju na pitanja gledalaca, a tema broj jedan je svakako bila Mikijeva nasilnost i diskvalifikacija iz rijalitija.

 

Na kraju je atmosfera bila tako uzavrela da su Suzana i Nadežda odjednom započele svađu, a Suzanu je naviše zanimalo šta je Miki rekao Nadeždi prije nego li ju je pretukao, što je Nadeždu sa druge strane veoma iznerviralo, pa je kroz viku rekla kako je Mikiju plakala na ramenima i da je jedva čekala da ona(Suzana ) izađe iz kuće da bi imala seks sa Mikijem.

Loading..

Nadežda je dodala da je jednom pogriješila sa Mikijem i da je to javno priznala, ali da Suzana, koja glumi da je neka moralna žena je neko ko se seksao pred kamerama dok je djeca gledaju kod kuće da bi Suzana krenula fizički da napade Nadeždu i samo je brza reakcija ljudi iz obezbjeđenja spriječilo daljnju eskalaciju.

Podsjećanja radi , Nadežda je u prvoj sezoni Zadruge imala vrelu akciju pred kamerama sa Mikijem, da bi Suzana ove sezone imala seks sa istim čovjekom, ali je ona za razliku od Nadežde javno u nekoliko navrata govorila kako želi da nakon Zadruge započne život sa Mikijem, ali nakon ovoga incidenta nismo sigurni kako će se dalje razvijati stvari.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here