BRANKICA RAKOVIĆ KOJA DOLAZI IZ BANJALUKE JE NAPISALA STATUS O OTVARANJU LIDLA U SRBIJI, NJEN STATUS SE SADA ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA.

Dala je drugi pogled na cijelu situaciju, sa mahom se u potpunosti slažu ljudi, ali njen status vam sada u cjelosti prenosimo.

Kako samo imate srca, o mozgu da i ne pričam, da pljujete po narodu koji ide po pile koje košta samo par stotina dinara kao i za banane koje su manje od sto dinara?

Šta vam je, da li ste skroz smetnuli s uma?

Želim vma da nikada ne iskusite tu potrebu da u tom redu stojite po kojem pljuje internet cijeli dan, da niko vama blizak nema potrebu da se za nekoliko kilograma piletine bori ko zna kakvog porijekla, da ne budete sprdnjana Tviteru sa šalama poput: Za ručak vam je piletina punjena bananama, sramite se.

Vaših udobnih tastatura se držite na vašim telefonima koji koštaju kao neki godišnji pileći Lidl ručak, samo tražite razlog da pljunete po nečemu, ne bi vam palo na pamet da se u poziciju tih ljudi stavite kojima je potreba to pile, pustite narod da kupuje šta i gdje hoće, u količini kojoj hoće.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here