NOVI GENIJALAN TRIK – MITISERI SAMI ISPADAJU IZ PORA, žene oduševljene: Uradite ove 3 stvari i nećete vjerovati svojim očima kad se pogledate u ogledalo

0
607

Djevojke, žene su otkrile novi “bjuti” trend i tvrde da su oduševljene rezltatima. Proširene pore i miteseri su čest problem kod većine žena, a bjuti gurui sa društvenih mreža imaju jedan novi trik za sve.

Naime, u pitanju je “šmirglanje”. Zapravo tako su nazvali ovaj trik koji, kako uvjeravaju influeseri, baš osvježava kožu i rješava vas u potpunosti mitesera. To se naime radi u samo tri koraka.  Dakle, prvo je potrebno da očistite kožu čistačem na bazi ulja. Zatim, jako dobro operete kožu lica sa čistom vodom, te onda nanesete masku od gline.

Idući korak jeste da ponovo utrljate u kožu čistač na bazi ulja. Kako kažu, to je sasvim dovoljno da se svi miteseri izvuku iz kože. Na internetu su već osvanule slike rezultata, onih koji su se ohrabrili da probaju. “Fotografije nisu za one sa slabim srcem, međutim ovo stvarno radi”- okačila je jedna djevojka.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here