Milica Pavlovic ide u maneenke ?Sesi senjorita je odavno simbol atraktivnosti i ljepote. Ona je kako kaže htjela da svoju karijeru gradi na dobrim pjesmama koje pjeva s puno ljubavi. Htjela je da to dokaže publici i da može bez ijednog skandala da gradi karijeru.

Rezultat slika za milica pavlocic

Ono što je još primjetno ejste da Milica zaista uživa u fotografisanju, i snimanju video zapisa. Ona je rekla da vecina pjevaca to radi zato što mora, ali ona zaista to voli. Kaž eda joj mogi govoreda lici an manekeneku što joj godi. Ona kaže da je u povom poslu poželjno da neko zna pozitirati i ona zaista uživa u tome.

Rezultat slika za milica pavlocic

Milica je do sada snimala mnoge hitove od kojih je napoznatiji  Tango, ona je tiome pokosila estradu, a svi se sjecamo nje sa pocetka njene karijere. Nedavno ej bila na ljetovanju ali i iskeširala za stan.. Takoder je postala i zaštitno lice nekih brendova. Nije iskljucivo da ce Milica postati zaštitno lice nekih brendova ali i manekenda:

milica-pavlovic-2

Definitivno ona ce napraviti anekendka jer zaista ima smisla za poziranje. Nedavno su Milicu pitali za omke, ali ona kaže da želi da se prvo posveti karijeri pa onda to. Mnogi joj vjerovatno prilaze i nude brak ali ona ne želi. Pitamos e kako se ona nosi sa time, sa svim uletima, i ponudama za brak?Vjerovatno joj nije lako ako ima tolike ponude a niko joj ne odgovara. ali dobro, Milica ce sigurno naci onog pravog kada za to dode vrijeme, a možda je to cak uskoro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here