Novak Đoković je ovom prilikom pokazao svoju veličinu. Naime on je na Kopaoniku sreo jednu porodicu koja je radila teške fizičke poslove, pa je odlučio da uskoči i pomkogne. Porodica se šokirala, jer su upoznali Noleta na spekatularan način, i još uvijek su pod dojmovima.

Na prvu nisu mogli da vjeruju, bilo im je žao štpo će raditi tako težak posao, i što se isprljati odječu. Mada na fotografijama možete vidjeti da se Novak sasvim obično obukao. Porodica kažće da ga je sve zanimlao, da je pitao kako se vežu vreće i sve. Oni su mu sa zadovoljstvom sve objasnili. Tako su radili nekolik sati i svi sus e umorili.

Ova vijest je šokirala sve. jer nikome nije jasno otkud Novak na njivi. Ali time je samo pokzao koliko je skroman, nije kao neki da se bahati. On se druži sa običnim svijetom i još im pomaže. Ovo mu je dobar potez.

Svaka čast ovom teniseru, koji je još jednom pokazao koliko je čovjek. Na fotografijama možete vidjeti da su se svi lijepo družili i radili, a neko da ne zna da je ovo najbolji teniser, ne bi ovdje mogao shvatiti da se radi o jednom bogatom čovjekom.

Dokazao je da nije samo bogat u smilu novca, nego da je čovjek, što prije svega treba biti. Pogledajte fotografije i sami procjenite kako mu je bilo na terenu sa sovom veselom i radnom porodicom. Nije moglo bez selfija, a poslije su se svi lijepo odmolrili i vjerovatno popili kafu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here