Šako Polumenta spada u red najpoznatijih balkanskih pjevača na Balkanu. Pjevač je također poznat po tome što je sklon aferama. Tako je šako prije dvije godine imao aferu sa tada maloljetnom Minom Vrbaški koja je aktuelna učesnica rijalitija a ona je tada objavila njegove čuvene snimke.

Čini se da Polumenta nije naučio lekciju pa se ponovo pojavio njegov eksplicitni audio snimak koji je pjevač poslao ponovo nekoj nepoznatnoj djevojci. Pjevač je govorio bez dlake na jeziku te je u snimku objašnjavao šta bi radio nepoznatoj djevojci tokom akcije.
Čini se da je djevojka ove vruće prepiske tražila da joj pjevač pošalje vrle snimke na kojima je od majke rođen. Polumenta je u audio snimku rekao djevojci da ne može da joj ispuni želju jer ne želi da ponovo završi na internetu jer ga je afera prije dvije godine umalo koštala braka.

Inače, prije dvije godine Šako je imao aferu sa aktuelnom učesnicom rijaliti programa Zadruga, Minom Vrbaški koja je u samom rijalitiju poznata kao osoba sklona akciji.

Ona je u prošloj sezoni sa Đeksonom imala mnogobrojne akcije a poslije njega je imala akcije i sa manekenom a čak ni sada nema problem da se upusti u akciju u rijalitiju. Kako će na ovo sve reagovati njegova supruga ostaje nam da vidimo.

Video možete pogledati OVDJE.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here