Da godine nikoga ne štede i da nemaju nikako milosti, pokazaće vam najbolje ovaj primjer, jasna je činjenica da se svatko od nas, prije ili kasnije, mora naviknuti i prihvatiti to kao neizbježno. Posebno, što se tiče godine, oštri Hollywood nije pošteđen ovih stvari.

Jer ako jedna stvar koju Hollywood ne oprosti, onda je to sigurno starenje. Možda ste najveća zvijezda tamošnje scene ili najveći glumac ili glumica ikad, ali kada godine preuzmu vaš lik, postajete manje zanimljivi redateljima i scenaristima, a ako ste dio glazbene pjesme, sve je manje ljudi koji žele napisati pjesmu za vas.

I premda, posebno za žene, mnoge od ovih dama izgledaju savršeno na poznatim crvenim tepisima, ali kad ih kamera uhvati na neformalnom druženju ili šetnji ulicama, možete vidjeti kako je nemilosrdno vrijeme i koliko traga ostavlja ljudima.

Stoga nije ni čudo što su paparaci zgrabili uređaj i u tabloidima objavili nekoliko fotografija Janice Dickinson koje su se mogle vidjeti u dobi od 63 godine, a koje se svaki put ne mogu sakriti predivnom šminkom i skupocjenim toaletom. To je posebno vidljivo na njenim nogama, koje, moramo priznati, ne izgledaju malo reprezentativno.

A ovako je izgledala Janice Dickinson. Sada, mladost, pusta mladost.

Janice Doreen Dickinson (rođena 16. veljače 1955.) američka je manekenka, fotografkinja, autorica i agentica za talente. Jedan je od najuspješnijih modela 1970-ih i 1980-ih, a od 2003. godine je angažiran kao član žirija četiri sezone u američkoj TV emisiji Next Top Model. 

Ona posjeduje vlastitu modnu agenciju o kojoj također gotovo 4 godine snima nekakav reality show o životu manekenki i manekenki.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here