Bane Opačić kaže da je zavolio svoju Ninu i prije nego li ju je upoznao i prije nego li su ikada razgovarali. Danas već broje 4 godine u braku, i mada je sam povod njihovog upoznavanja više nego tužan, sve ostalo u njihovoj vezi je naprosto magično.

Bane Opačić je inače poznat kao neko ko je zaslužan za mnoge hitove na našoj estradi i ovaj muzičar, kompozitor i tekstopisac je napisao  više od 1.300 pjesama za mnoge izvođače  sa naše estrade.

 

Neki od najpoznatijih imena sa kojima je Bane surađivao su svakako Goca Tržan, zatim Dado Glišić, Dragana Mirković, Dženan Lončarević, Željko Vasić, Marija Šerifović, Tijana Dapčević, Saša Kovačević.

Bane je u braku sa Marinom Pekić i za nju kaže da je ona muza za sve njegove pjesme i da se u nju zaljubio na prvi pogled ali da ih je sudbina spojila tek 10 godina kasnije. Bane je na jednome svom nastupu primjetio nepoznatu djevojku koja ga je toliko dojmila da joj je posvetio pjesmu i nazvao je Nina.

Loading..

Bane kaže da mu se pjesma samo dogodila, te da je izmislio sve u vezi nje, dao joj svoj karakter i sve stvari koje voli, a izbrisao sve mane koje ima i da je nakon pjesme samo čekao i dočekao dan kada ju je zaslužio. Poslije nekog vremena su se sreli i u Budvi, razmijenili su poglede, ali ne i riječi i na kraju su se upoznali ali zbog nekih nesretnih okolnosti.

Banetova žena kaže da je godinama od svoga prijatelja, pokojnog pjevača Darka Radovanovića slušala ”E, i Bane bi to isto rekao” i slične stvari i kada je Darko napustio ovaj svijet ona je poželjela da upozna tog Baneta i da na neki način njih dvoje sačuvaju i ožive uspomenu na Darka. Prvi puta su se zagrlili, kao da su stari prijatelji i da je to jednostavno bilo to, i kako Marina kaže, ja Baneta nisam poznavala, ali sam ga prepoznala

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here