Paula Petra (23) iz Gruzije i Katie Moore (29) iz Connecticuta, koliko ih zna, nisu rođene. Međutim, bez obzira na to, kao i na šestogodišnju razliku između njih, oni izgledaju kao klonovi – i da bi ih vidjeli negdje na ulici, bili biste sigurni da su identični blizanci.

Ako se nekolicina stvari ne poklopi, oni se nikada ne bi susreli. Katie je vidjela fotografiju koju je Paula stavila na Amazon.com dok je putem ove internetske stranice kupila boju kose. Najprije je snimila fotografije s prijateljima i obitelji, a onda je prozvala Pauli. Od tada imaju dva prijatelja.

Zahvaljujući organizaciji TWIN STRANGERS u kojoj su odlučili duplikate spojiti iz svih krajeva svijeta, upoznale su se i njih dvije

A u video zapisu možete pogledati kako je prošlo to njihovo upoznavanje

Loading..

Jeste li ovo pogledali možda ranije na nekom portalu ili ste prvi put vidjeli na našem? Kažite nam mišljenje svoje, dragi naši, u komentarima ostavljajte svoj dojam o ovome.

Stopa nataliteta u SAD-u u SAD-u porasla je 76% od 1980. do 2009., s 18.8 na 33.3 na 1.000 poroda

Narodi Yoruba imaju najveću stopu twinninga na svijetu, na 45–50 dvostrukih skupova (ili 90-100 blizanaca) na 1000 živorođenih, vjerojatno zbog visoke potrošnje specifične vrste jama s prirodnim fitoestrogenom koji može stimulirati jajnika da oslobode jaje sa svake strane.

U središnjoj Africi postoji 18-30 skupova blizanaca (ili 36–60 blizanaca) na 1000 živorođenih. U Latinskoj Americi, Južnoj Aziji i jugoistočnoj Aziji nalaze se najniže stope; samo 6 do 9 dvostrukih kompleta na 1.000 živorođenih. Sjeverna Amerika i Europa imaju srednje brzine od 9 do 16 dvostrukih skupova na 1000 živorođenih.

Vjerojatnije je da će višestruke trudnoće nositi do punog trajanja od jednokratnog poroda, s dvostrukim trudnoćama koje u prosjeku traju 37 tjedana, tri tjedna manje od punog trajanja.

Žene koje imaju obiteljsku povijest blizanaca s bratstvom imaju veće šanse za proizvodnju bratskih blizanaca, jer postoji genetski povezana sklonost hiper-ovuliranju. Ne postoji poznata genetska veza za identično bratimljenje. Drugi čimbenici koji povećavaju izglede da imaju blizance uključuju majčinsku dob, lijekove za plodnost i druge tretmane plodnosti, prehranu i prijašnje rađanje. Neke žene namjerno se okreću lijekovima za plodnost kako bi začele blizance

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here