Pjevačica Seka Aleksić odlučila je u razgovoru za Glossy razgovarati o onome što joj se događalo u karijeri. Prvo se publici pojavila kao 15-godišnjakinja.

Glazba ju je fascinirala prilično rano i za vrlo kratko vrijeme stvorila da su lijepe stvari preplavile njenu svakodnevicu, koja je zauzela mjesto svih patnji iz djetinjstva. Svoj početni uspjeh nadogradila je sve atraktivnijim nastupima, hrabrošću da često mijenja imidž hit albumima. Usredotočila se na humanitarni rad koji raste u siromaštvu i osnovala je vlastiti dobrotvorni fond.

Nikad joj nisu pratili veći skandali, a sudbonosan je susret s Veljkom Piljkićem prije gotovo deset godina otišao kod matičara i potom okrunio odnos s roditeljima kad su dobili sina Jakova. Seka je rođena u bosanskom gradu Zvorniku, 23. aprila 1981. godine, u mješovitom braku.

Ibrahima majka bila je službenica u nogometnom klubu Drina, dok je otac Milorad bio bravar. Seka ima i brata Nedžada koji ima tri godine. Ali njezin životni put od početka nije bio posut laticama ruža. Rijetko tko zna da se folk zvijezda sjeća svoga djetinjstva kao tužne pozornice iz koje je uspjela izvući pouku da uvijek treba dizati glave da bi nastavila što god se dogodilo.

– Bila sam u cijeloj obitelji mališana, ali nisam bila razmažena. A također sam znala biti jaka i ponekad nestašna. Sjećam se da sam bez pitanja jednom uzela novac iz kuće kako bih kupila tenisice mojoj najboljoj prijateljici za časove tjelesnog odgoja, jer ih nije imala ”, kaže ona, čiji su se roditelji inače razveli kad je imala samo sedam godina. Potom su članci u nekim bosanskim novinama sugerirali da je promijenila ime u Zuhra nakon što su se njeni roditelji razveli.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here