Vjerojatno ste svi čuli za legende da policajci najviše jedu krofne, a to smo najčešće mogli vidjeti u američkim akcijskim filmovima, te da je ta ljubav između krafni i policajaca zaista velika i malo je toga što može stajati između njih, osim nepredviđenih situacija.

Tijekom svog rada policajci se susreću s mnogim teškim i lakim slučajevima, a mnogi od tih slučajeva utječu i na policijske službenike, na njihovo psihičko i fizičko zdravlje, a u ovom tekstu imamo jedan slučaj za vas za koji ne znamo da li nasmijalo ga je ili plakalo, ali policajcima na licu mjesta nije bilo lako

Policajci iz Lexingtona, Kentucky, nasmijali su se na svojim Facebook i Twitter objavama na društvenim mrežama. Točnije, kada je nekoliko patrola stiglo na mjesto prometne nesreće, ugledali su prizor koji ih je učinio užasnima.

Dogodilo se da se kamion pun krofni prevrnuo i zapalio, tako da su gotovo sve krofne u kamionu izgorjele. Na kraju je policija napravila nekoliko sličica pored izgaranih slastica koje, naravno, neće imati priliku jesti, praveći viceve, a u toj se šali pridružili im se policajci iz drugih gradova.

“Primamo iskrenu sućut iz Chicaga, suosjećamo s vama, u ovom teškom trenutku tragedije o kojem razmišljamo o našim kolegama u Lexingtonu”, bili su samo neki od postova na društvenim medijima.

Srećom, u nesreći nije bilo žrtava ili ozlijeđenih, a policija se zaklela da neće prestati istragu dok ne saznaju što se stvarno dogodilo i dok ne otkriju što ih je uzrokovalo, ovu jako veliku tragediju. Proizvođaču krofni svidjela se ova šala, pa je mali poklon stigao u njihovu policijsku postaju.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here