U rijalitiju Zadruga nikada nije dosadno, a i sami takmičari se svakodnevno trude da sa svojim intrigama, ogovaranjima, podmetanjima i tračevima ovaj šou naprave što zanimljivijim.

Pa tako Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola otkako su odlučili da prekinu svoju romansu ne prestaju da iznose prljav veš jedno o drugome, a Miljana je u svemu tome otišla i jedan korak dalje, ali ne na dobar način.

Ona je počela uveliko da prijeti Zoli kako će morati da joj vrati svaki euro koji mu je dala, te da će mu uzeti svu odjeću koju ima jer ju je u stvari ona i kupila. Dalje je počela Zoli da govori da ovo nikada ne bi ni pomislila da se nije zbližio sa njenim najvećim neprijateljem te da ima sve račune koji pokazuju da je ona svaku Zolinu stvar kupila na šta joj je Zola samo rekao da će je prijaviti policiji za maltretiranje i za nasilje.

Loading..

Sve ovo je veoma razljutilo Zoline fanove koji su se organizirali na društvenim mrežama, kao vid podrške ovome takmičaru, te su oštro osudili sve Miljaninje postupke prema Zoli, ali ujedno pokušavaju i da nađu načina da se za Zolu skupi novac te da mu obezbijede brdo obuće i odjeće u inat Miljani, tako da ga ona ne može više omalovažavati i ucjenjivati.

Prema svemu sudeći, nove tenzije tek treba da očekujemo a poznajući Miljanu i njeno ludilo, nije nemoguće da ona svu Zolinu odjeću javno uništi, u inat njemu i tome što je prekinuo sa njom

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here